Omschrijving

NIEUWBOUWPROJECT MET VERHUURGARANTIE

‘Résidence de Soie’ is een prachtig nieuwbouwproject met 22 appartementen gelegen op de hoek van Oswald Ponettestraat en de Mérodestraat, een aangename en rustige omgeving in het stadscentrum van Ronse. De architectuur van het gebouw schikt zich naadloos in de historische achtergrond van de onmiddellijke omgeving, denk maar aan de diverse spinnerijen en historische villa’s. Je vindt er bovendien alle nodige voorzieningen: de Grote Markt, winkels, scholen, bushaltes, … . Ook het station, ziekenhuis, stadspark en de bibliotheek bevinden zich op wandelafstand. Een ware luxe!

Er is een gevarieerd aanbod van 1-, 2- en 3-slaapkamerappartementen, allen met een E-peil van 30 of lager. Iedere entiteit geniet van een terras en/of een tuin én heeft een privatieve kelderberging en de mogelijkheid tot aankopen van een ondergrondse autostaanplaats.

Niet op zoek naar een leuke woonst, maar wel naar een interessante investering?
Hier zal je met minimale inspanningen een maximaal rendement behalen van 3% dankzij de verhuurgarantie. Zo kiest u zonder twijfel voor een toekomst met zekerheid!

Documenten

Download documenten

Beschikbaarheid

Unit Type Verdieping Opp. Terras Tuin Slpk Prijs Plan
App 0303 - 2a/0301 Appartement 3 134m² 57m² - 2 Verkocht -
Gratis
waardebepaling
Blijf op
de hoogte
pinterest