Schattingstool

Schattingstool Bereken de waarde van uw woning

Bereken met deze schattingstool de waarde van uw huis of appartement. Op basis van een aantal parameters en relevante marktinformatie voor uw regio, krijgt u gratis een eerste richtprijs van uw eigendom.

Hoeveel is uw woning waard?

Een succesvolle verkoop start met een correcte waardebepaling van uw eigendom, marktconform en realistisch. Zo vindt uw eigendom vlot en tegen de beste voorwaarden een nieuwe eigenaar. Maar hoe weet u hoeveel uw woning waard is?

  1. Gratis online schatting van uw woning

    Benieuwd naar de waarde van uw huis of appartement? Onze online schattingstool houdt rekening met tal van gegevens, waaronder de grootte, de ligging en nog tal van andere interne en openbare databronnen. Op basis van deze factoren berekent onze tool gratis een eerste richtprijs.

  2. Gedetailleerde waardebepaling dankzij de knowhow van Infinimo

    Laat uw online schatting verder verfijnen door een van onze makelaars. Via ons uitgebreid regionaal netwerk zijn we heel sterk lokaal verankerd en hebben we de nodige expertise binnen de regio waarin uw eigendom zich bevindt. We zorgen voor alle vereiste documenten en de nodige juridische ondersteuning bij elk dossier.

Gratis
waardebepaling
Blijf op
de hoogte
pinterest