Verkopen of verhuren?

U verkoopt

Door onze jarenlange ervaring zorgen we ervoor dat de verkoop van uw eigendom vlekkeloos tot en met de notariële akte verloopt.

Waardebepaling

Een juiste schatting is de eerste stap naar een geslaagde verkoop. Infinimo heeft een jarenlange expertise om de correcte prijs van uw eigendom te bepalen. Onze waardebepaling is gebaseerd op een deskundige analyse van objectieve parameters in combinatie met andere externe factoren.

Vraag nu uw gratis waardebepaling aan

Start to sale

Start to sale is een unieke verkoopformule van Infinimo met voordelen voor zowel verkoper als koper. Een win-winsituatie!

Ontdek dit concept

Service op mensenmaat

Onze job is de verkoop van uw woning vlot te laten verlopen. Vanaf de eerste dag zijn wij uw persoonlijke partner. Uw toegewijde contactpersoon bij Infinimo neemt de tijd om uw wensen en behoeften te respecteren en te ondersteunen. Wij garanderen een persoonlijke aanpak en maximale inzet voor een efficiënte verkoop.

The perfect match

Een perfecte eerste indruk geldt ook voor de verkoop van uw woning. Daarom laten wij niets aan het toeval over en kiezen wij bewust voor een maximale en professionele presentatie van elk vastgoedproject ongeacht de prijsklasse.

Online en offline marketing

Van bij de start wordt een uiterst efficiënte online en offline marketingmachine ingezet om zoveel mogelijk belangstelling te creëren. Dagelijks zetten we ons aanbod in de kijker op de grootste online vastgoedsites en verschijnen onze panden wekelijks in diverse magazines. Daarnaast is het via social media mogelijk om meer mensen te bereiken en zo uw eigendom onder de ruime aandacht te brengen. Ten slotte bekijken we ook onze eigen databank met geïnteresseerde potentiële kopers. Zo kunnen we snel 1-to-1 potentiële kandidaat-kopers aan uw eigendom matchen.

Lees meer over ons

U verhuurt

Als verhuurder wil je zo snel mogelijk een betrouwbare huurder vinden en tegelijk een waterdicht huurcontract en gedetailleerde plaatsbeschrijving achter de hand hebben. We screenen op discrete wijze, zonder te discrimineren en met respect voor de privacy. Wij zoeken en vinden voor u de meest geschikte en solvabele kandidaat-huurder.

Neem contact op

Gratis
waardebepaling
Blijf op
de hoogte
pinterest