Waarom verkopen of kopen met start to sale?

Waarom verkopen of kopen met start to sale?

Start to sale is een unieke verkoopformule van Infinimo met voordelen voor zowel de verkoper als de koper. Een win-winsituatie!

Wat zijn de voordelen voor de verkoper?

Er is maar één bezoekdag waarbij zo veel mogelijk geïnteresseerde kandidaat-kopers een bindend bod tot aankoop kunnen uitbrengen. Alle bezoeken worden gecentraliseerd op één moment. De timing tussen de bezoekmomenten hangt af van de totale interesse.

Dankzij het systeem van biedingen wordt de verkoopprijs geoptimaliseerd. Bij ons start-to-sale-concept beginnen we met een minimumprijs en daarna volgen één of twee biedingsrondes, onder gesloten omslag. Doel: uw eigendom verkopen aan de hoogst haalbare prijs.

Als meerdere keren de vraagprijs wordt geboden, dan behoudt de eigenaar het recht om eventueel onder gesloten enveloppe te laten bieden door de bieders van de vraagprijs. De verkoper heeft het finale beslissingsrecht.

En voor de koper …

Het volledige dossier is beschikbaar en kan te allen tijde ingekeken worden.

Een goede voorbereiding is het halve werk: advies inwinnen van een architect of aannemer, bepalen van je budget (wat kunt u maximaal lenen en wat wilt u voor de woning betalen?).

Vóór de bezoekdag worden er geen biedingen aanvaard. Iedereen krijgt een eerlijke kans om de woning aan te kopen.

Als kandidaat-koper biedt u wat de woning volgens u waard is. Er worden alleen biedingen aanvaard via het officiële bodformulier van Infinimo en onder gesloten omslag afgegeven aan de verantwoordelijke.

Als een bod wordt aanvaard, dan wordt de betrokken bieder binnen de 24 uur door Infinimo op de hoogte gebracht. Binnen de vijf werkdagen wordt de onderhandse koopovereenkomst ondertekend en bent u de nieuwe eigenaar van uw droomhuis.

Bekijk de spelregels hier.

Wilt u meer info over deze succesformule? Neem snel contact op voor advies of een gratis waardebepaling.

Waarom verkopen of kopen met start to sale?
Terug naar overzicht
Gratis
waardebepaling
Blijf op
de hoogte
pinterest