Start to sale

Verkopen of kopen met start to sale?

Start to sale is een unieke verkoopformule van Infinimo met voordelen voor zowel verkoper als koper. Een win-winsituatie!

Waarom jouw eigendom verkopen met start to sale?

Er is slechts één bezoekdag waarbij zo veel mogelijk geïnteresseerde kandidaat-kopers een bindend bod tot aankoop kunnen uitbrengen. Alle bezoeken worden gecentraliseerd op één moment. De timing tussen de bezoekmomenten hangt af van de totale interesse.

Dankzij het systeem van biedingen wordt de verkoopprijs geoptimaliseerd. Bij ons start to sale-concept starten we met een minimumprijs en vervolgens wordt er gewerkt met één of twee biedingsrondes, onder gesloten omslag. Doel: uw eigendom verkopen aan de hoogst haalbare prijs.

De verkoper heeft het finale beslissingsrecht.

Hoe verloopt een start to sale?

 1. Gratis en objectieve waardebepaling van uw eigendom

  Start to sale kan alleen toegepast worden op woningen en appartementen die nog niet eerder te koop waren op de vastgoedmarkt. Uw vastgoedmakelaar zal bepalen of uw eigendom geschikt is om met start to sale te verkopen.

  Vraag nu uw gratis waardebepaling

 2. Uw persoonlijk dossier

  Door onze jarenlange ervaring zorgen we ervoor dat de verkoop van uw eigendom vlekkeloos tot en met de notariële akte verloopt. Alle vereiste attesten en documenten worden zo snel mogelijk opgevraagd bij de bevoegde instanties.

 3. Organiseren van start to sale-bezoekmoment

  Meestal gebeurt dit op een avond of in het weekend omdat de kandidaat-kopers zich dan het gemakkelijkst kunnen vrijmaken. Wij garanderen een persoonlijke aanpak en maximale inzet voor een efficiënte verkoop.

 4. Online en offline marketing

  Bij de verkoop van uw woning is het belangrijk dat de kandidaat-kopers meteen een goede eerste indruk krijgen. Wij maken werk van een professionele fotoreportage van uw woning, zowel binnen als buiten. Van bij de start wordt een uiterst efficiënte online en offline marketingmachine ingezet om zoveel mogelijk belangstelling te creëren.

 5. Professionele bemiddeling

  Onze job is de verkoop van uw woning vlot te laten verlopen. Uw vastgoedmakelaar neemt de tijd om uw wensen en behoeften te respecteren en te ondersteunen. Alle bezoeken worden dan ook door hen uitgevoerd en bij de onderhandelingen zullen zij uw belangen verdedigen. Tot slot staat de makelaar in voor de opmaak van de onderhandse verkoopovereenkomst.

Bekijk de spelregels

Spelregels:

 • Er wordt een minimaal biedingsbedrag door de verkoper en INFINIMO vooropgesteld.
 • INFINIMO organiseert één bezoekdag waarbij geïnteresseerde kandidaat-kopers een bindend bod tot aankoop kunnen uitbrengen.
 • Vóór de bezoekdag worden er geen biedingen aanvaard.
 • Er worden alleen biedingen aanvaard via het officiële bodformulier van INFINIMO en onder gesloten omslag afgegeven aan de vertegenwoordiger.
 • Een uitgebracht bod is onherroepelijk bindend gedurende tien dagen. Het kan door de bieder niet afhankelijk worden gemaakt van opschortende of andere voorwaarden.
 • De bezoekdag eindigt op het vooraf vastgelegde tijdstip.
 • Alle biedingen worden door INFINIMO overgemaakt aan de verkoper. De verkoper behoudt de volle beoordelingsvrijheid om gelijk welk bod al dan niet te aanvaarden. Hij kan ook beslissen om geen enkel bod te aanvaarden.
 • De verkoper kan INFINIMO verzoeken om de (hoogst)biedenden te contacteren om een hoger bod door middel van het officiële bodformulier uit te brengen.
 • Indien een bod wordt aanvaard, wordt de betrokken bieder binnen de 24 uur door INFINIMO op de hoogte gebracht.
 • Na kennisgeving van het aanvaarde bod dient de bieder binnen de vijf werkdagen de onderhandse koopovereenkomst te ondertekenen bij INFINIMO.
 • Binnen dezelfde termijn dient hij een bedrag van 10% van de biedprijs als voorschot te betalen op de derdenrekening BE48 7370 3723 6727 van INFINIMO NV.
Gratis
waardebepaling
Blijf op
de hoogte
pinterest