Vijf goede redenen om uw huis via een vastgoedmakelaar te verkopen

Vijf goede redenen om uw huis via een vastgoedmakelaar te verkopen

Een huis of een appartement verkopen blijft een grote en belangrijke stap. Voor de meeste mensen is een huis veel meer dan een hoop bakstenen maar is het een ‘thuis’ met veel kostbare herinneringen. Om de verkoop van uw woning snel en vlot te laten verlopen, schakelt u het best de hulp van een erkende vastgoedmakelaar in. Tenslotte wilt u graag de maximumwaarde voor uw woning en bovendien bespaart u heel wat kostbare tijd. Infinimo geeft u alvast vijf goede redenen.

1. Waardebepaling

Een juiste schatting is de eerste stap naar een geslaagde verkoop. Elke woning, bouwgrond of opbrengsteigendom is bovendien uniek. Geen enkel appartement is gelijk. Elke eigendom vraagt om een persoonlijke berekening en een unieke waardebepaling.

Eén van onze vastgoedmakelaars uit uw regio komt graag langs en overloopt samen met u onze werkwijze. We bekijken samen met u wat er allemaal komt kijken bij een verkoop en hoe wij dat voor u oplossen.

Misschien is onze unieke verkoopformule start to sale wel iets voor u?

2. Doelgerichte publiciteit

Van bij de start wordt een uiterst efficiënte online en offline marketingmachine ingezet om zoveel mogelijk belangstelling te creëren. Naast enkele traditionele kanalen volgen we ook een digitale marketingstrategie. Social media is niet meer weg te denken uit ons dagelijkse leven en is tevens een belangrijk communicatiemiddel voor vastgoed geworden.

Onze website trekt gemiddeld 500 unieke bezoekers per dag. Dankzij ons ‘voordeel van de voorsprong’ krijgen potentiële kopers onze nieuwste panden als eerste te zien en kunnen we heel snel 1-to-1 kandidaat-kopers aan uw eigendom matchen.

3. The perfect match

Bij de verkoop zijn niet zozeer het aantal bezoekers van belang. Wel de juiste bezoekers. Mensen die bereid zijn om die meerwaarde van uw woning te betalen. Dit vraagt een specifieke en gerichte aanpak. Via ons uitgebreid netwerk van kantoren wordt uw eigendom voorgesteld aan kandidaten over de regio’s heen.

Een perfecte eerste indruk geldt ook voor de verkoop van uw woning. Daarom laten wij niets aan het toeval over en kiezen wij bewust voor een maximale en professionele presentatie van elk vastgoedproject ongeacht de prijsklasse.

4. Service op mensenmaat

Bij de verkoop van uw eigendom komt heel wat administratie kijken: EPC, bodemattest, elektriciteitsattest, stedenbouwkundige inlichtingen, … Door onze jarenlange ervaring zorgen we dat de aan- en verkoop van uw eigendom vlekkeloos verloopt tot en met de notariële akte. We zorgen voor alle vereiste documenten en de nodige juridische ondersteuning bij elk dossier.

Ook bij de prijsonderhandelingen kunt u rekenen op de expertise van onze makelaars en zal hij steevast uw persoonlijke belangen verdedigen.

5. Persoonlijke eigenaarslogin

Dankzij een efficiënt softwaresysteem kunt u via onze website inloggen op een aparte pagina over uw eigendom. Zo blijft u als eigenaar te allen tijde op de hoogte over de evolutie i.v.m. de verkoop of verhuur.

Wij geloven sterk in de kracht van netwerken. Ken je iemand die van plan is om zijn eigendom te verkopen of te verhuren? Wij kunnen het enkel aanmoedigen en geven onze ambassadeurs er met plezier iets voor in de plaats. Hebt u vragen? Bel ons of kom gerust eens langs.

Vijf goede redenen om uw huis via een vastgoedmakelaar te verkopen
Terug naar overzicht
Gratis
waardebepaling
Blijf op
de hoogte
pinterest