Solliciteren in tijden van corona: openhuis bij jou thuis!

Solliciteren in tijden van corona: openhuis bij jou thuis!

Vanaf 11 mei kunnen vastgoedmakelaars hun activiteiten opnieuw heropstarten. Op hetzelfde moment lanceert vastgoedkantoor Infinimo een creatieve aanwervingscampagne om nieuwe kandidaat-makelaars aan te trekken. Insteek: ben je overtuigd van jouw verkoopskills? Probeer dan jouw huis te verkopen via een leuke video.

Jan De Wildeman, partner bij Infinimo: “Ook in de vastgoedsector wordt de war for talent steeds heviger. Echt talent is schaars. We merken tegenwoordig allemaal dat een ‘gewone’ sollicitatie met cv niet meer volstaat om gemotiveerde kandidaten te vinden. Een sterke bedrijfscultuur is één ding, ermee uitpakken is wat anders. Social media is een heel belangrijk medium. Dus moet je daar creatief mee omspringen in de zoektocht naar talent: opvallen en jezelf positief onderscheiden van andere vastgoedspelers op de markt.”

Maak een video-cv

De videosollicitatie is de ideale manier om op te vallen tussen de concurrentie die nog op de klassieke manier solliciteert. Hou je het serieus of laat je zien hoe grappig je kan zijn?

Jan De Wildeman: “Eén beeld zegt meer dan duizend woorden. Je kunt in een motivatiebrief nog zo duidelijk omschrijven dat je enthousiast bent, toch blijft het altijd een beetje vaag. In een video kan je direct je persoonlijkheid laten zien. Eigenlijk moet je de videosollicitatie zien als een korte pitch om jezelf te verkopen. We zijn ervan overtuigd dat we met dit levensechte en praktijkgerichte ‘sollicitatiespel’ sneller te weten komen welk vlees we in de kuip hebben. En het is bovendien 100% coronaproof!”

Ben jij een match voor Infinimo?

Ben je op zoek naar werk en kan je het goed uitleggen? Stuur dan een video waar je jouw eigen huis probeert te verkopen! Meer info op www.infinimo.be/vacatures

Solliciteren in tijden van corona: openhuis bij jou thuis!
Terug naar overzicht
Gratis
waardebepaling
Blijf op
de hoogte
pinterest