Infinimo maakt zich klaar voor heropstart vanaf 4 mei

Infinimo maakt zich klaar voor heropstart vanaf 4 mei

De vastgoedmarkt in ons land ligt sinds de lockdown van 13 maart 2020 zo goed als stil. Maar er is goed nieuws. Professionele verplaatsingen zijn opnieuw toegelaten vanaf 4 mei, voor plaatsbezoeken met particulieren is het nog even wachten tot 11 mei.

Heropstart B2B: 4 mei

Jan De Wildeman, partner van Infinimo: “Na groen licht van de Nationale Veiligheidsraad kunnen we hoopvol naar de toekomst kijken en ons kantoor de komende week optimaal voorbereiden op de heropstart. We kijken er met veel goesting en een positieve werklust naar uit om onze activiteiten te hervatten. De veiligheid van al onze klanten en ons eigen team staat voorop. We zetten momenteel alle middelen in om de heropstart zo veilig en zo gezond mogelijk te laten verlopen.”

Heropstart B2C: 11 mei

Een week later worden de coronamaatregelen verder versoepeld. Jan De Wildeman: “Concreet betekent dit dat wij tot 11 mei achter gesloten deuren blijven werken en tot dan blijven fysieke plaatsbezoeken met kandidaat-kopers of huurders verboden. Vanaf maandag 11 mei verwachten we dat er opnieuw fysieke afspraken en plaatsbezoeken met klanten mogelijk zijn. Alle afspraken vinden individueel plaats. Dat zal onder strikte voorwaarden gebeuren, waarbij we uiteraard de social distancing en de geldende hygiënemaatregelen voor het personeel en de klanten te allen tijde zullen naleven. Al onze makelaars hebben richtlijnen gekregen om de plaatsbezoeken in de veiligste omstandigheden te organiseren (inclusief mondmasker, handgel en ontsmettingsdoekjes).”

Heb je op onze website een woning gezien en wens je alvast een bezoek in te plannen? Je kunt de dossierverantwoordelijke rechtstreeks via mail of telefonisch bereiken.

Ben je van plan om je woning binnenkort te verkopen of verhuren? Vraag alvast een vrijblijvende waardebepaling of neem contact op.

Hopelijk tot snel! Stay safe.

 

Infinimo maakt zich klaar voor heropstart vanaf 4 mei
Terug naar overzicht
Gratis
waardebepaling
Blijf op
de hoogte
pinterest