Update: Infinimo blijft bereikbaar met aangepaste dienstregeling

Update: Infinimo blijft bereikbaar met aangepaste dienstregeling

Als vastgoedkantoor nemen we onze verantwoordelijkheid in de strijd tegen het coronavirus en houden we uiteraard rekening met de verstrengde maatregelen van de federale overheid. De veiligheid van al onze klanten en ons team is onze prioriteit. 

Infinimo blijft operationeel, maar gezien de aard van ons beroep zien wij ons genoodzaakt om onze dienstregeling aan te passen. Wij komen dagelijks met veel klanten in contact en houden graag iedereen gezond.

Daarom sluit Infinimo vanaf woensdag 18 maart zijn deuren en stellen we alle bezoeken tijdelijk uit.

Bent u van plan om uw eigendom binnenkort te verkopen? Neem vrijblijvend contact op met ons voor professioneel advies of een gratis waardebepaling. Via een videocall kunt u uw woning laten zien aan onze vastgoedexpert. Daarna kunt u ons een foto van alle plannen en attesten bezorgen. Op basis van deze gegevens kunnen wij een verkoopanalyse voorbereiden en u te allen tijde grondig adviseren over de verkoopmogelijkheden van uw eigendom.

Ook online blijven we 24/7 voor u beschikbaar. Op onze website vindt u ons volledige aanbod met duidelijke en goede foto’s.  Hebt u vragen over ons huidige aanbod? Neem dan gerust contact op, wij helpen u heel graag voort.

Wij wensen u een goede gezondheid en hopen u snel terug te zien.

Draag goed zorg voor uzelf en elkaar!

Het Infinimo-team

Update: Infinimo blijft bereikbaar met aangepaste dienstregeling
Terug naar overzicht
Gratis
waardebepaling
Blijf op
de hoogte
pinterest