Opbrengsteigendom te Willebroek Baeckelmansstraat 74

€ 1.450.000

20 slaapkamer(s)

638m² vloeroppervlakte

Omschrijving

Woonzorgcentrum Pandora

In dit woonzorgcentrum heerst een familiare sfeer en gaat heel wat aandacht naar de bewoners. De residentie huist enkel valide bewoners en heeft 20 kamers bestaande uit 2 types: de kamers met keuken en badkamer. En de kamers met een toilet en lavabo. De bewoners van dat laatste type kamer, kunnen zich wassen in de gemeenschappelijke badkamer.

Op het gelijkvloers is een centrale woonruimte. Gezellig keuvelen kan ook op het terras van de zonnige tuin.

In de keuken wordt dagelijks lekker eten bereid door de huiskok. Palend aan de keuken is een wasplaats. Verder is in het centrum een bureau aanwezig en een conciërgewoning met 3 slaapkamers, ruime leefruimte met keuken en een groot terras.

Het woon- en zorgcentrum is gelegen op een centrale locatie en wordt op vandaag gehuurd door de uitbaters met jaarlijks een netto rendement van 6% verzekerd.

 

Tevens mogelijkheid tot aandelentransactie. Neem vrijblijvend contact op om de voordelen te bespreken.

 

Download documenten

Indeling

Slaapkamers
20
Badkamers
20
Kelder
ja
Zolder
ja
Tuin
ja
Oriëntatie achtergevel
Zuidwest
Terras
ja

Bebouwing

Vloeroppervlakte
638 m²

Bouwjaar
1983
Type bebouwing
Gesloten
Conditie
Instapklaar

Terrein

Terrein opp.
1648 m²

Financiële info

Kadastraal inkomen
€ 4.216
Prijs
€ 1.450.000

Energie

Beglazing
Dubbel
Verwarming
Centrale verwarming
Verwarmingstype
Aardgas
Elektrische keuring
In aanvraag

Ruimtelijke ordening

Stedenbouwkundig vergunning
Ja
Dagvaarding en herstelvordering
Niet van toepassing
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Ja
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied
Risicozone voor overstromingen
Nee
Overstromingsrisico G-score
Klasse A
Overstromingsrisico P-score
Klasse A

Ref: 168/22/EDV

Jouw makelaar

Contacteer Ellen voor meer info of een bezoek!

Locatie

Willebroek

Willebroek is een gemeente die vlakbij Mechelen ligt en zo goed als halfweg tussen Antwerpen en Brussel. Zo vormt ze een ideale woonplaats voor mensen die zich veel moeten verplaatsen en een goede uitvalbasis op prijs stellen. 

De regio wordt gekenmerkt door water : De Rupel ligt vlakbij en het Zeekanaal Brussel-Schelde doorklieft de gemeente van noord naar zuid.  Zelfs de naam Willebroek heeft met water te maken: Vroeger was de regio één groot moeras dat de naam ‘het Wilde Broek’ droeg.  Willebroek heeft ook een domeinbos met de naam ‘Het Broek’.  Het is een groot bos waar je de grootste tamme kastanjeboom van het land kan bewonderen ! Deze zou ca. 300 jaar oud zijn en is sinds 1942 beschermd.
Wandelaars vinden uitgestippelde wandelpaden die hen de mooiste hoeken van Het Broek laten verkennen. Maar ook hengelaars komen aan hun trekken. Op 15 vijvers mag namelijk gehengeld worden door iedereen die in het bezit is van een visverlof dat afgeleverd werd door het Vlaamse Gewest.

Een andere troef van Willebroek is de charmante jachthaven van Klein-Willebroek, een gehucht dat ten noorden van het centrum gelegen is.  Het heeft een sashuis dat dateert uit 1608. Enkele restaurants, bistro’s en cafés verwennen de toeristen nog eens extra.
Over het Zeekanaal Brussel-Schelde ligt een industriële hefbrug in geklonken staal die de naam ‘de Vredesbrug’ meekreeg.  Ze heeft een lengte van 41 meter.  Ze wordt ook wel eens ‘de brug der zuchten’ en eveneens het minder romantische ‘Monster van ijzer en staal’ genoemd. Wannes van de Velde zong erover in zijn lied ‘De brug van Willebroek’.

Het fort van Breendonk werd tijdens de Tweede Wereldoorlog gebruikt door de nazi’s als concentratiekamp. Het is één van de best bewaarde kampen in West-Europa. Wanneer de Britten in 1944 het fort komen bevrijden, vinden zij een leeg fort.  Alle gevangenen werden voorheen al afgevoerd naar Duitsland.  Het was dan ook wachten tot het einde van de oorlog om nieuws te vernemen over deze mensen. Het fort blijft tot vandaag een belangrijk herinneringsoord zodat we de gruwel van de concentratiekampen en het nazisme nooit zullen vergeten. 

Het internationaal gerenommeerde Hazewinkel is een wedstrijdbaan voor roei- en kajaksport.  Het verwondert natuurlijk niet dat Willebroek met zijn vele waters al enkele malen gastheer is geweest voor het wereldkampioenschap roeien en andere roei- en kajakwedstrijden. Verschillende watersportverenigingen gebruiken de watersportbaan als uitvalsbasis voor hun eigen trainingen, maar ook opleidingen en initiatielessen in roeien, kajak, zeilen en windsurfen behoort hier tot de mogelijkheden.

Als u een dagje uit culinair wil afsluiten, moet u eens ‘schep’ bestellen : het is stoofvlees van paard, begeleid door frietjes of brood. Vooral tijdens de jaarmarkt van Willebroek wordt deze lekkernij uitgebreid gedegusteerd. Het gerecht is historisch gegroeid uit de verkoop van oude trekpaarden die gebruikt zijn langs de Willebroekse Vaart.  Geniet dan ook ineens van de streekbieren tripel Weldebrouck en de Heindonker.  Schol !

Gratis
waardebepaling
Blijf op
de hoogte
pinterest