Waar wil je wonen?

Zo hoort u het ookeens van een ander

Klantgericht en professioneel

Manuella Van Geyt‎

Proficiat Marnix Rigo #Infinimo voor de ontzettend klantgerichte en professionele aanpak in mijn dossier. Slechts 1 dag online en 1 bezoeker nodig gehad om de verkoop te kunnen realiseren. Top!

Verhuis naar eengezinswoning

Familie Ballegeer

“Momenteel wonen we nog in een oude pastorijwoning in Grammene, een landelijk dorp in een deelgemeente van Deinze. Maar stilaan wordt deze woning te groot voor ons. Onze kinderen zijn intussen al iets ouder en zullen binnen een paar jaar het ouderlijke nest verlaten. Mijn man en ik waren altijd van plan om later naar een kleinere eengezinswoning te verhuizen. Enige tijd geleden vielen onze ogen op het nieuwbouwproject Residentie The Philo in het centrum van Deinze. We waren meteen verkocht. Uiteindelijk wordt onze droom -sneller dan verwacht- werkelijkheid en kunnen we eind volgend jaar al verhuizen. We informeerden bij vastgoedmakelaar Alexander hoe we onze huidige woning zouden verkopen. Hij stelde ons meteen gerust en maakte een correcte en eerlijke schatting. Er hangt natuurlijk een prijskaartje aan de samenwerking vast maar een makelaar regelt werkelijk alles. De communicatie verliep heel vlot en al onze vragen en die van de kandidaat-kopers werden meteen beantwoord. Alexander doet zijn job met hart en ziel.”

100% tevreden

Bea Vermeire

‘‘Mijn zoon raadde me aan in zee te gaan met Ellen De Vuldere van Infinimo en dat heb ik me geen moment beklaagd. Ellen heeft me op vriendelijke en professionele wijze begeleid bij de verkoop van mijn huis: to the point, steeds correct en vooral met een aanstekelijk enthousiasme. Na 2 weken was mijn huis verkocht. Wie doet beter? 100 % tevreden.”

Top!

Chris Du Bois

“Mijn zoon heeft via Infinimo een huis gekocht. Hij was heel tevreden over de aanpak van vastgoedexpert Wim Gevaert. Ik heb dan ook geen moment geaarzeld om hem in te schakelen voor de verkoop van mijn eigen woning in Sint-Martens-Leerne. Wim kwam langs voor een gratis waardebepaling en raadde ons aan om een paar kleine ingrepen in huis te doen. Kandidaat-kopers kijken niet alleen naar de staat van de woning maar ook de aantrekkelijkheid van het interieur. De eerste indruk is heel belangrijk en doorslaggevend. Met de hulp van een klusjesman gingen ze aan de slag. Ons huis zag er met een paar kleine herstellingen helemaal anders uit. Toen we de foto’s van hun huisfotograaf zagen, waren we enorm onder de indruk. Ons huis werd op de eerste bezoekdag tegen de vraagprijs verkocht. Ik kan het iedereen aanraden!”

Uitstekende service

Filip Librecht & Tine Van Der Heyden

“Ons vorig huis werd stilaan te klein. Tine en ik wilden graag een groter huis met tuin, ideaal bij warm zomerweer en ook om onze fietsen op te bergen. Maar we wilden eerst de waarde van onze eigen woning kennen. Op basis van deze schatting en andere zoekcriteria zoals de ligging startte onze zoektocht op Immoweb. Ons oog viel op een huis uit 1936 in Smetlede. Aanvankelijk waren we op onze hoede voor het bouwjaar maar dat bleek onterecht. Het huis was recent gerenoveerd en instapklaar. Bovendien ben ik zelf ook redelijk handig om de handen uit de mouwen te steken. Na een tweede bezoek met mijn ouders erbij hebben we de knoop doorgehakt. Onze vorige woning hebben we 20 jaar geleden uit de hand gekocht. Snel en simpel. Nu komen er zoveel meer ingewikkelde documenten bij kijken. Dan kun je beter de hulp van een professioneel vastgoedexpert inschakelen. De samenwerking met makelaar Steffi van Infinimo verliep uitstekend. Het vertrouwen bij de aankoop was er en daarom hebben we beslist om onze vorige woning met haar te verkopen. En dat was het meer dan waard! Bedankt, Steffi. Sinds twee weken zijn we verhuisd naar ons nieuwe huis. Laat de zomer maar komen!”

Huisje, tuintje, boompje

Stef Use & Thalia Van Daele

“Als jong koppel denken we stilaan aan huisje, tuintje, boompje … je kent het wel. Mijn vriendin en ik waren al 10 maanden actief op zoek naar ons eerste huis samen. We hebben zelf 2 keer een bod op een woning uitgebracht maar elke keer kwam er een hoger bod. Frustrerend. Opeens kwam er een nieuwbouwwoning via Infinimo te koop. We hebben meteen een afspraak via Steffi gemaakt om langs te gaan en dezelfde avond hebben we de verkoopovereenkomst getekend. Alles verliep heel vlot. Het voordeel van een nieuwbouwwoning is dat we het huis nog volledig naar onze eigen smaak kunnen inrichten. De akte verlijdt op 1 januari. Het nieuwe jaar kan voor ons alvast niet meer stuk.”

Tevreden koper en verkoper

Jochen Geeraert

“We waren al een tijdje op huizenjacht en hadden een huis gespot op de website van Infinimo. Uiteindelijk voldeed de woonst niet volledig aan onze verwachtingen. Infinimo luisterde naar onze persoonlijke wensen en behoeftes en regelde meteen een bezoek aan een andere woning. Het was liefde op het eerste gezicht. Aanvankelijk was de vraagprijs van ons droomhuis iets te hoog maar ons bod werd -gelukkig maar- aanvaard. Ik was heel tevreden over de deskundige aanpak van vastgoedexpert Marnix. De aankoop van onze nieuwe woning verliep heel vlot en ik heb dan ook geen seconde getwijfeld om onze huidige woning met Infinimo te verkopen. Dankzij de jarenlange ervaring van Infinimo hebben wij ons huis kunnen verkopen tegen de beste prijs. Ook hun persoonlijke aanpak hebben we enorm gewaardeerd. Ik zou Infinimo zeker aanbevelen voor hun vlotte en aangename service.”

Een persoonlijke match

K. Van Herreweghen

“Door een samenloop van omstandigheden sta ik op het punt om een tweede maal te verhuizen. Voor de verkoop van mijn eerste woning had ik destijds twee immokantoren aangesproken. Ik beschik zelf niet over de commerciële flair en wou daarom de hulp van een ervaren professional inschakelen. Wim van Infinimo straalde meteen vertrouwen uit en was heel open en eerlijk. Dat heeft me overtuigd om met hen in zee te gaan. De samenwerking en de verkoop verliep heel vlot. Om die reden heb ik voor de verkoop van mijn huidige woning opnieuw zijn expertise ingeroepen. Infinimo voegde meteen de daad bij het woord en ging heel gericht op zoek naar potentiële kandidaat-kopers. Eerst en vooral door hun klantenbestand aan te spreken en daarnaast ook de promotie via hun website en andere kanalen. Uiteindelijk is mijn woning heel snel verkocht. Infinimo is zeker een naam om te onthouden, ze zijn heel flexibel en correct.”

Kennis maakt het verschil

Dirk Lerou

“Ik ben werkzaam in de woningbouw. Zo investeer ik in vastgoed om grondig te renoveren en erna opnieuw in de markt te zetten. Ik ben voortdurend op zoek naar nieuwe opportuniteiten en kom vaak in contact met vastgoedmakelaars. Ik merk een groot verschil in visie en missie. Een jaar geleden leerde ik toevallig Jan De Wildeman van Infinimo kennen. Jan onderscheidt zich door zijn grondige dossierkennis en snelle aanpak. Hij is down to earth, joviaal en correct. Een ondernemer pur sang! Ik heb net mijn tweede compromis via Infinimo getekend. Er volgen zeker nog projecten in de toekomst.”

Verkoop zonder zorgen

Vanessa Claeys

“Via Infinimo hebben we recent een woning in het mooie Brakel gekocht. Een beetje onverwacht want we waren niet echt op zoek naar een huis. Soms moet je niet alleen dromen maar durven springen in ‘t leven. De samenwerking met Marnix Rigo voor de aankoop en verkoop van onze woning verliep heel vlot. De waardebepaling lag volledig in lijn met onze verwachtingen. Op minder dan een week tijd was onze herenwoning in Ledeberg verkocht. Nu kunnen we met een gerust hart onze verhuis naar den buiten plannen.”

Spaarpotje voor later

Shari De Rouck & Yannick Lammers

“We hadden al een paar verbouwingen in ons huis achter de rug maar nog extra kosten maken zagen we niet meteen zitten. We wilden ons huis dus op een goed moment verkopen. We hadden meteen een goede klik met Steffi van Infinimo. De leeftijd -we zijn beide dertigers- had er zeker ook mee te maken. Steffi is heel spontaan en stelt kandidaat-kopers heel erg op hun gemak tijdens de rondleiding. Mensenkennis is waar het bij vastgoed toch voor een groot stuk om draait. Uiteindelijk werd ons huis met een kleine meerwaarde verkocht, en dat is toch mooi meegenomen. Nu wonen we tijdelijk in het huis van mijn schoonmoeder en willen we zo ons spaarpotje een beetje aanspijzen”.

Expert in waardebepaling

Hubert Verplaetsen

“Infinimo heeft een uitstekende naam en reputatie. Zaakvoerder Jan De Wildeman zit ruim 20 jaar in het vak en kent de vastgoedmarkt als de beste. Hij is een expert in correcte waardebepalingen en taxatierapporten. Hij is heel professioneel en neemt elk dossier ter harte. Zijn knowhow is de sleutel tot succes. Intussen verkoop ik mijn derde project met hem.”

Op slag een geschikte huurder gevonden

Fam. De Baere-Lambrecht

“Als verhuurder wil je zo snel mogelijk een betrouwbare huurder vinden en tegelijk een waterdicht huurcontract achter de hand hebben. Een verhuurmakelaar heeft vaak de expertise in huis om problemen op te lossen. We hadden meteen een goed gevoel bij de sympathieke Sofie van Infinimo. Zij zorgde voor een correcte opvolging en stelde meteen een geschikte kandidaat-huurder uit haar klantenbestand voor. We kunnen op onze beide oren slapen en met een gerust hart onze nieuwbouwwoning verhuren.”

Gefocust en professioneel

Hilde Phlips

“Ik heb bij Infinimo puur op mijn buikgevoel vertrouwd. Vanaf het begin wist ik dat het goed zat met makelaar Ellen De Vuldere. En terecht. Mijn vragen over hun werkwijze en voorwaarden werden duidelijk beantwoord. Ellen slaagde erin om mijn appartement in no time tegen de vraagprijs te verkopen. Ze gaf me geregeld een update alsook degelijk advies. Ook bij het verlijden van de akte was ze aanwezig bij de notaris en dat gaf me een veilig en vertrouwd gevoel. Ellen, bedankt en nog veel succes in alles wat je onderneemt!”