Residentie Vervaene 9090 Melle Merelbekestraat

Vanaf
€ 357.550

Omschrijving

Residentie Vervaene voldoet aan de hoogste eisen op vlak van hedendaags comfort en energieprestaties. Alle appartementen bieden dankzij goede architecturale ingrepen een groot ruimtegevoel. De beschikbare oppervlakte wordt optimaal benut.

Op het gelijkvloers zijn er twee appartementen met tuin én terras, op de eerste verdieping is er een heel ruim 3-slaapkamerappartement met uitzonderlijk groot terras. Verder bevindt zich op de tweede verdieping een 2-slaapkamerappartement met twee gezellige zonneterrassen en ten slotte is er het dakappartement. Dankzij de carports en gemeenschappelijke fietsenberging kunt u uw wagen en fiets veilig parkeren.

Alle appartementen zijn Bijna-EnergieNeutraal, met een E-peil lager dan of gelijk aan 30. Ze zijn voorzien van vloerverwarming en dit zorgt voor een constante en aangename temperatuur in huis. Elk appartement beschikt bovendien over zonnepanelen om zelf elektriciteit op te wekken.

Als investeerder geniet je van de huuropbrengsten, terwijl je eigendom elk jaar meer waard wordt. Ook de locatie is een troef. Met een investering in Residentie Vervaene zit je dus zeker goed.

Documenten

Download documenten

Beschikbaarheid

Unit Type Verdieping Opp. Terras Tuin Slpk Prijs Plan
App 113a - 113/0001 Appartement 0 108m² 20m² 41m² 2 Verkocht -
App 113e - 113/0301 Appartement 3 91m² - - 1 Verkocht -
Gratis
waardebepaling
Blijf op
de hoogte
pinterest