Residentie e-twintig 9800 Deinze Guido Gezellelaan

Vanaf
€ 319.000

Omschrijving

LAATSTE 2 APPARTEMENTEN BESCHIKBAAR !
Langs de Guido Gezellelaan in Deinze, op een boogscheut van de Leie, vindt u Residentie E-twintig. Dit toonaangevend nieuwbouwproject bestaat uit 11 hedendaagse appartementen.
De laatste 3 appartementen met minimumprijs vanaf 319.000€, met oppervlaktes tussen de 117m² tot maar liefst 122m², beschikken telkens over 2 of 3 slaapkamers.
De naam van Residentie E-twintig verwijst naar het vooruitstrevend energiepeil E20 en de toepassing van hernieuwbare energie door geothermische warmtepompen, vloerverwarming en zonnepanelen.Het ontwerp van het Deinse architect Guy Demuynck springt in het oog en zorgt voor de modern ankerpunt in de Guido Gezellelaan. De strakke lijnen en grote raampartijen zorgen voor een zonovergoten woonbeleving.Dankzij dit ruime aanbod aan oppervlaktes en indelingen vinden zowel alleenstaanden als koppels en gezinnen hun gading in Residentie E-twintig.
Voor een optimaal comfort voor alle inwoners zijn er 13 garages 11 bergingen en een fietsenberging.Opvallend zijn de verschillende leefterrassen met oppervlaktes tot 30 m² waar u van het vroege voorjaar tot het late najaar ten volle kan van profiteren.Voor meer informatie neem contact met Wim Gevaert | 0473 70 40 71 | wim@infinimo.be

Download documenten

Beschikbaarheid

Unit Type Verdieping Opp. Terras Tuin Slpk Prijs Plan
Gratis
waardebepaling
Blijf op
de hoogte
pinterest